El millor vòlei de Superlliga Femenina 2 es dona cita aquest diumenge al Trofeu Ciutat de Palma

28 septiembre 2022 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El JS Hotels CIDE Palma i U Energia Sóller disputaran el torneig al Palau Municipal d’Esports Son Moix

 

Xisco Ducrós: “El Voley Cide Palma és un referent de l’esport femení a Palma i ha fet història a ciutat pels seus 23 anys en categoria nacional”

 

Palma, 28 de setembre de 2022.- Avui s’ha presentat al Vestíbul de l’Ajuntament de Palma el Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol Femení, que tindrà lloc aquest diumenge, 2 d’octubre, al Palau Municipal d’Esports Son Moix, amb entrada gra-tuïta.

 

L’equip local, el JS Hotels CIDE Palma, es disputarà el trofeu en un únic partit contra l’U Energia Sóller. Els dos equips de Superlliga Femenina 2 es donaran cita a les 11.30 h a la pista palmesana.

 

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha elogiat al club durant la seva inter-venció “El Voley Cide Palma és un referent de l’esport femení a Palma i ha fet història pels seus 23 anys en categoria nacional”, ha dit. També ha reconegut l’esforç i l’empenta “d’un club amb una trajectòria de gairebé 50 anys”. El regi-dor ha animat a tothom a “assistir a un partit d’alt nivell de competició”.

 

El president del club, Antoni Figuera, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament, de la Federació i dels patrocinadors i ha destacat que “és una oportunitat jugar el Ciutat de Palma en una pista emblemàtica com és Son Moix”. Figuera també ha convidat a tots els aficionats a viure aquesta competició.

 

D’altra banda, la jugadora del JS Hotels Cide Palma, Marta Vidal, ha agraït a les institucions i als patrocinadors el suport del projecte “per a visibilitzar l’esport femení i els valors del nostre esport”.

Per la seva part, la presidenta de la FVIB, Dolores Besné ha subscrit aquestes paraules i ha afegit que “el vòlei és un esport preferent femení, és l’esport amb més llicències femenines”.

 

A l’acte també han assistit el regidor de Participació Ciutadana i tinent de batle, Alberto Jarabo; la directora general d’Esports, María Luisa Garnelo; el gerent de l’IME, Rafa Navarro; així com a representants dels grups municipals; Mercedes Celeste del Partit Popular; Sergio Rodríguez de Vox, i Eva Pomar de Ciutadans.

Comentarios cerrados