El camp municipal de Germans Escalas disposa d’una nova grada amb capacitat per a 56 espectadors  

28 diciembre 2023 | Por lorenzo | Categoria:
L’IME ha dut a terme la instal·lació responent a una petició dels clubs Viva Esport i Bellver
Palma 28 de desembre de 2023. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha instal·lat una nova grada al camp municipal de Germans Escalas, amb una capacitat de fins a 56 persones.
Aquesta estructura desmuntable respon a una petició dels clubs Viva Esport i Bellver, usuaris i famílies que fins ara no disposaven al nou camp d’aquesta àrea per a visionar els partits i entrenaments.
En relació amb la inversió, la instal·lació s’ha tramitat a través d’un contracte menor per un import de 18.029 euros, amb l’IVA inclòs.
D’altra banda, per a millorar la seguretat del camp, s’ha instal·lat una banda de protecció a tot el perímetre del recinte, així com una xarxa de protecció que separa el camp de l’edifici del poliesportiu.
El campo municipal de Germans Escalas dispone de una nueva grada con capacidad para 56 espectadores
El IME ha llevado a cabo la instalación respondiendo a una petición de los clubes Viva Esport y Bellver
Palma 28 de diciembre de 2023. El Institut Municipal de l’Esport (IME) ha instalado una nueva grada en el campo municipal de Germans Escalas, con una capacidad de hasta 56 personas.

2 / 2
Esta estructura desmontable responde a una petición de los clubes Viva Esport y Bellver, usuarios y familias que hasta ahora no disponían en el nuevo campo de esta área para visionar los partidos y entrenamientos.
En relación a la inversión, la instalación se ha tramitado a través de un contrato menor por importe de 18.029 euros, con el IVA incluido.
Por otro lado, para mejorar la seguridad del campo, se ha instalado una banda de protección en todo el perímetro del recinto, así como una red de protección que separa el campo del edificio del polideportivo

Comentarios cerrados