L’homenatge a Pep Amengual marca la Setmana del Màster Ciutat de Palma de pesca submarina  

22 enero 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

La competició, que ha estat presentada a Cort per part del primer tinent de batle, Javier Bonet, es disputarà del 25 al 28 de gener
Palma, 22 de gener de 2024. El tinent de batle d’Esports, Javier Bonet, ha presidit aquest dilluns, a la sala de plens de l’Ajuntament de Palma, la presentació de la Setmana del Màster Ciutat de Palma de pesca submarina, que tindrà lloc del 25 al 28 de gener i que retrà homenatge a la trajectòria d’una de les figures més emblemàtiques de l’esport balear, Pep Amengual, coincidint amb el 50 aniversari de la consecució del seu primer títol mundial.
A l’acte han assistit representants de la Confederació Mundial d’Activitats Subaquàtiques (CMAS), com ara el director de la comissió de Pesca, Andreu Sureda, i de la federació balear d’aquesta mateixa especialitat: el president, Juan José Mas; el secretari general, José Cordón; el tresorer, Carlos Ruiz Vidal, i els vocals Baltasar Gelabert   i Juan Vargas, a més d’Antonio Morata, president del CIAS, club al qual Amengual ha estat lligat des dels inicis de la seva carrera.
Igualment, han estat presents el director general d’Esports, David Salom; el gerent de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), Miguel Ángel Bennàssar, i el regidor del grup municipal del PSIB-PSOE Daniel Oliveira.
La Setmana del Màster de pesca submarina s’iniciarà aquest pròxim dijous, amb el concurs d’uns 200 participants, distribuïts entre les diverses competicions que s’organitzen.
Concretament, es disputaran la 21 edició del Màster Internacional Ciutat de Palma; la quarta edició de la Women Cup, prova femenina de la Confederació Mundial d’Activitats Subaquàtiques; el 22 Open Ciutat de Palma Internacional, i, per primera vegada, el Màster World Championship per a majors de 50 anys, on s’han inscrit més de 100 aspirants a la victòria final.

2 / 3
El Real Club Nàutic de Palma i el Club Nàutic Portixol seran els escenaris de les diferents proves, que congregaran esportistes provinents d’Espanya, Grècia, Itàlia, França, Croàcia, Algèria i Portugal.
Durant la seva intervenció, el tinent de batle d’Esports ha indicat que es tracta d’una cita de “gran nivell internacional” i ha destacat l’homenatge que es dedicarà a qui ha qualificat com “un dels millors esportistes de la història de les Illes Balears”, en referència a Pep Amengual.
El palmarès assolit per Amengual inclou tres campionats del món a títol individual; altres tres títols mundials per equips; dos campionats d’Europa en competició individual, i tres títols europeus per equips.
Una vegada finalitzat el seu discurs, Javier Bonet ha fet el lliurament a Amengual, en nom del batle i de la Corporació municipal, d’una placa commemorativa.
El homenaje a Pep Amengual marca la Setmana del Màster Ciutat de Palma de pesca submarina
La competición, que ha sido presentada en Cort por el primer teniente de alcalde, Javier Bonet, se disputará del 25 al 28 de enero
Palma, 22 de enero de 2024. El teniente de alcalde de Esports, Javier Bonet, ha presidido este lunes, en la sala de plenos del Ajuntament de Palma, la presentación de la Setmana del Màster Ciutat de Palma de pesca submarina, que tendrá lugar del 25 al 28 de enero y que rendirá homenaje a la trayectoria de una de las figuras más emblemáticas del deporte balear, Pep Amengual, coincidiendo con el 50 aniversario de la consecución de su primer título mundial.
Al acto han asistido representantes de la Confederación Mundial de Actividades Subacuáticas (CMAS), como el director de la comisión de Pesca, Andreu Sureda, y de la federación balear de esta misma especialidad: el presidente, Juan José Mas; el secretario general, José Cordón; el tesorero, Carlos Ruiz Vidal, y los vocales Baltasar Gelabert y Juan Vargas, además de Antonio Morata, presidente del CIAS, club al que Amengual ha estado ligado desde los inicios de su carrera.

3 / 3
Igualmente, han estado presentes el director general de Esports, David Salom; el gerente del Institut Municipal de l’Esport (IME), Miguel Ángel Bennàssar, y el regidor del grupo municipal del PSIB-PSOE Daniel Oliveira.
La Setmana del Màster de pesca submarina se iniciará este próximo jueves, con el concurso de unos 200 participantes, distribuidos entre las distintas competiciones que se organizan.
Concretamente, se disputarán la 21 edición del Màster Internacional Ciutat de Palma; la cuarta edición de la Women Cup, prueba femenina de la Confederación Mundial de Actividades Subacuáticas; el 22 Open Ciutat de Palma Internacional, y, por primera vez, el Màster World Championship para mayores de 50 años, en el que se han inscrito más de 100 aspirantes a la victoria final.
El Real Club Náutico de Palma y el Club Náutico Portixol serán los escenarios de las diferentes pruebas, que congregarán a deportistas provenientes de España, Grecia, Italia, Francia, Croacia, Argelia y Portugal.
Durante su intervención, el teniente de alcalde de Esports ha indicado que se trata de una cita de «gran nivel internacional» y ha destacado el homenaje que se dedicará a quien ha calificado como «uno de los mejores deportistas de la historia de las Illes Balears”, en referencia a Pep Amengual.
El palmarés logrado por Amengual incluye tres campeonatos del mundo a título individual; otros tres títulos mundiales por equipos; dos campeonatos de Europa en competición individual, y tres títulos europeos por equipos.
Una vez finalizado su discurso, Javier Bonet ha realizado la entrega a Amengual, en nombre del alcalde y de la Corporación municipal, de una placa conmemorativa

Comentarios cerrados