LA FVBIB ORGANITZA EL CURS D’ENTRENADORS NIVELL II

26 febrero 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

EL POLIESPORTIU DE SANT FERRAN ACOLLIRÀ EL SEGON NIVELL DE FORMACIÓ PER A LA NOVA FORNADA D’ENTRENADORS QUE VULGUIN FER UNA PASSA ENDAVANT EN LA SEVA PROGRESSIÓ A LES BANQUETES. EL CURS S’INICIARÀ EL 25 DE MARÇ I COMPTA AMB LES PLACES LIMITADES.

Després de l’èxit assolit en el curs d’entrenadors Nivell I en el que es va haver d’organitzar un nou curs en una altra seu, la FVBIB aquest mes de març durà a terme la formació de Nivell II. És l’oportunitat perfecta per aquells que varen realitzar el curs del primer nivell fa poc més de tres mesos per a seguir amb la formació a les banquetes. Aquest se celebrarà al Poliesportiu de Sant Ferran, a Palma, a partir del 25 de març. Compta amb les places limitades i les inscripcions es poden fer fins deu dies abans de l’inici del curs, el 15 de març, en el següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1xc-QtOCnuT-ytRv3jEDtbKIoX00TObJe8E1ufT0xICI/viewform?ts=65d8933c&edit_requested=true.

 

El curs compta amb una fase en línia i una fase presencial (obligatòria) amb clases dirigides per grans professionals de l’ambit com són Andreu Català, entrenador del CVS U Energia Sóller de Superlliga Femenina 2, Gloria Souto, àrbitra internacional, o Teo Cabanes, metge del Club Voley Palma de Superlliga Masculina, entre d’altres. En la formació hi trobem assignatures com tècnica, táctica, reglament, psicologia, direcció d’equip…i moltes més que completen els coneixements de tots aquells que vulguin fer una passa endavant dins el món formatiu. L’horari, assignatures i professors es poden consultar a https://voleibolib.federatio.com/upload/descargas/1708691999_8043.pdf.

 

Comentarios cerrados