Notícies CE Manacor

22 mayo 2024 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

El primer equip del club va guanyar a casa davant el Mallorca B el partit d’anada de la primera eliminatòria del play off per l’ascens a 2RFEF per 1 a 0.

L’entrenador Joan Mayordomo comenta que “Probablement un dels millors partits de tota la temporada del Manacor. Jo crec que l’equip va respondre be a lo que se li demanava i com a entrenador estic molt satisfet perque a vegades els entrenadors volem que juguin com vols o creguin amb les coses que dius i es va plasmar bé la feina que va fer l’equip durant tota la setmana i així es va veure durant el partit. El gol d’estrategia, la bona defensa i les aturades, en si, el conjunt de tots van fer que fesim el que vam fer, inclús poguent fer el segon gol. Ells despres van apretar i vam saber sofrir amb arribades i inclus un poste, però és una passa, una batalla, i ens queda la que ve a Son Bibiloni que no serà gens fàcil però anirem a lluitar-ho i per notros ho intentarem. Vull comentar que estic molt agrait a tota la afició que va venir i es va crear un gran ambient, esperam ens puguin acompanyar dissabte també a la tornada«

A més, cos tècnic, jugadors i directiva volen fer una crida a tots els manacorins i manacorines per a que venguin a la tornada de primera eliminatòria del play off d’ascens a 2RFEF. Vos esperam a tots/es al partit el proper diumenge 26 de maig a les 12.00h a Son Bibiloni contra el Mallorca B, vine de vermell a animar a l’equip, volem que sigueu el jugador nº12!

Fotografíes: https://we.tl/t-PEWX3dF73V

Creativitat: https://we.tl/t-S9I4w4akKB

FEMENÍ

El Femení Autonòmica va perdre fora de casa per 3-2.

L’entrenador Miki Lastra comenta que «Partido con un final muy triste para lo que fue el partido aunque hay que hacer autocrítica y no fue nuestro partido. Visita a un campo dificil donde al final no pudimos hacer nuestro juego aunque nos adelantamos muy pronto y aunque nos fueron empatando, fuimos remontando y en el ultimo minuto nos marcan un gol que supuso la derrota. Tenemos que hacer autocritica porque nos cuesta mantener el resultado a favor nuestro. Hacemos una llamada a la afición y les esperamos en el último partido que jugaremos en casa».

El pròxim partit de lliga es jugarà a casa dissabte 01 a les 17.00h contra el Collerense B.

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-DNSQXN5GNU

BUFANDA CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

CAMPUS D’ESTIU C.E. MANACOR

Arriba el nostre Campus d’Estiu ☀️⚽️ per a tots els nins i nines entre 6 i 12 anys‼️

📆 01/07 al 02/08
📍Pol. Torre dels Enagistes de dilluns a divendres
📝 QR adjunt
💶 1 setmana: 105€ | 2 setmanes: 165€ | 3 setmanes: 210€ | 4 setmanes: 240€ | 5 setmanes 260€

Més informació: A les oficines del club, per 📞 al (+34) 618 802 771 | 652 348 701 o per 📧 campus@cemanacor.com

No t’ho perdis‼️

Creativitat amb QR per inscripció: https://we.tl/t-4KOJ3MiI7e

Comentarios cerrados