El batle assisteix a la presentació del campus de bàsquet Rudy Fernández, que se celebra a Son Moix

10 julio 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
El projecte compta aquest any, per primer cop, amb el suport de l’Ajuntament
 El batle de Palma, Jaume Martínez Llabrés, acompanyat pel primer tinent de batle, Javier Bonet, el director general d’Esports, David Salom, i el gerent de l’IME, Miguel Ángel Bennásar, hi ha assistit aquest matí a la presentació del Campus RF5, que per primera vegada se celebra al Palau Municipal d’Esports Son Moix.
Martínez Llabrés ha assegurat que gràcies a la generositat de Rudy i de la seva germana Marta, juntament amb l’equip de col·laboradors que treballen al costat i el suport de les institucions i patrocinadors, centenars de nens i joves de Palma i del conjunt de Mallorca gaudeixen aquest estiu d´un campus excepcional.
El batle ha agraït al jugador de bàsquet la feina que han desenvolupat promovent la pràctica activa de l’esport des d’una edat primerenca i ha destacat la importància “per a Palma i els palmesans d’aquesta fita esportiva a Son Moix que encaixa a la perfecció amb el nostre full de ruta pel que fa a la promoció i la pràctica de l’esport”.
El primer edil ha recordat que Rudy Fernández “és una de les grans icones del bàsquet i de l’esport espanyol de les últimes dècades el palmarès de les quals només pot despertar admiració i entusiasme”.
Per acabar, ha desitjat sort al jugador davant la seva propera cita olímpica, “els Jocs Olímpics seran, possiblement, el teu últim servei a la grandesa de l’esport i el bàsquet, però no tinc cap dubte que el teu llegat es perpetuarà per sempre i que d’aquests estius al campus que porta el teu nom i que tan formidablement dirigeix la teva germana Marta, continuaran sent una cita imprescindible on tots els nens i nenes de Palma i de Mallorca voldran seguir acudint”.

2 / 3
El projecte del Campus RF5 va néixer el 2010, compta amb un staff format per més de 40 grans professionals i està dirigit per Marta Fernández, exjugadora professional amb una àmplia trajectòria a la Lliga Femenina, la WNBA o la selecció espanyola, Alberto Miranda, tècnic ajudant d’Unicaja Málaga i Lucas Pérez, tècnic ajudant d’UCAM Múrcia.
 
El alcalde asiste a la presentación del campus de baloncesto Rudy Fernández, que se celebra en Son Moix
El proyecto cuenta este año, por primera vez, con el apoyo del Ajuntament
Palma, 10 de julio de 2024.- El alcalde de Palma, Jaime Martínez Llabrés, acompañado por el  primer teniente de alcalde, Javier Bonet, el director general de Deportes, David Salom, y el gerente del IME, Miguel Ángel Bennásar, ha asistido esta mañana a la presentación del Campus RF5, que por primera vez se celebra en  el Palacio Municipal de Deportes Son Moix.
Martínez Llabrés ha asegurado que gracias a la generosidad de Rudy y de su hermana Marta, junto al equipo de colaboradores que trabajan a su lado y el apoyo de las instituciones y patrocinadores, cientos de niños y jóvenes de Palma y del conjunto de Mallorca disfrutan este verano de un campus excepcional.
El alcalde ha agradecido al jugador de baloncesto  el trabajo que han desarrollado promoviendo la práctica activa del deporte desde una edad temprana y ha destacado la importancia “para Palma y los palmesanos de este hito deportivo en Son Moix que encaja a la perfección con nuestra hoja de ruta en lo que se refiere a la promoción y práctica del deporte”.
El primer edil ha recordado que Rudy Fernández “es uno de los grandes iconos del baloncesto y del deporte español de las últimas décadas cuyo palmarés solo puede despertar admiración y entusiasmo”.
Por último,  ha deseado suerte al jugador ante su próxima cita olímpica, “los Juegos Olímpicos serán, posiblemente, tu último servicio a la grandeza del deporte y el baloncesto, pero no tengo ninguna duda  de que tu legado se perpetuará para siempre y de que de estos veranos en el campus que lleva tu nombre y que tan formidablemente dirige tu hermana Marta, seguirán siendo

3 / 3
una cita imprescindible a la que todos los niños y niñas de Palma y de Mallorca  querrán seguir acudiendo”.
El proyecto del Campus RF5 nació en 2010, cuenta con un staff formado por más de 40 grandes profesionales y está dirigido por Marta Fernández, ex jugadora profesional con una amplia trayectoria en la Liga Femenina, la WNBA o la selección española, Alberto Miranda, técnico ayudante de ‘Unicaja Málaga y Lucas Pérez, técnico ayudante de UCAM Murcia.

Comentarios cerrados