Cort inicia les obres de reforma del camp de Verge de Lluc

2 agosto 2023 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol, FĂștbol Sala

El projecte contempla la instal·lació de gespa híbrida per a la pràctica de futbol i hoquei, i una graderia amb capacitat per a 120 espectadors

Palma, 02 d’agost de 2023.- L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha iniciat les obres de reforma i ampliació del camp de futbol 11 de les pistes poliesportives de Verge de Lluc.

La inversiĂł total d’aquesta actuaciĂł Ă©s d’1.171.215 euros, dels quals 608.990 provenen de la Llei de Capitalitat.

El director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, David Salom, ha realitzat una visita tĂšcnica a la instal·laciĂł, acompanyat dels responsables de les obres, per tal de conĂšixer de primera mĂ  els primers passos de la reforma, la planificaciĂł i les caracterĂ­stiques de la construcciĂł.

En conjunt, el projecte preveu la renovaciĂł completa del camp, un terreny de joc de 90 x 50 metres, habilitat per a futbol 11 i futbol 7, i contempla una gespa hĂ­brida mĂ©s versĂ til que permetrĂ  tambĂ© competicions oficials d’hoquei.

A mĂ©s, s’hi instal·larĂ  una graderia per a 120 espectadors, xarxes de protecciĂł, quatre torres d’il·luminaciĂł amb tecnologia LED i zones enjardinades.

Una vegada finalitzada la reforma, l’empresa adjudicatĂ ria del contracte, Acsa Obras e Infraestructuras SAU, tambĂ© es farĂ  cĂ rrec del servei de manteniment de la gespa al llarg d’un perĂ­ode de quatre anys.

Pel que fa al calendari, les obres tindran una durada mĂ xima de 18 mesos i, per tant, la previsiĂł Ă©s que es donin per acabades abans de finalitzar 2024.

Comentarios cerrados