Les Illes Balears viatgen a Huelva plenes d’il·lusió

2 enero 2024 | Por lorenzo | Categoria:

Els combinats balears infantils i cadets han partit a terres andaluses per disputar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

L’expedició que representarà a les Illes Balears en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques 2024 de bàsquet ha partit rumb a Huelva el dimarts 2 de gener amb les maletes carregades d’il·lusió després d’un procés de preparació que ha durat diversos mesos. El torneig nacional es disputarà del 3 al 7 de gener.

 

Al voltant de setanta persones entre jugadores, jugadors, staffs tècnics i membres de la Federació han iniciat l’aventura del CESA 24 amb ganes de viure una gran experiència i, a la vegada, de mostrar el millor nivell competitiu possible. En la darrera edició del Campionat d’Espanya Balears va col·locar les seves quatre seleccions entre les deu millors del país en les seves respectives categories. La competició arrenca el dimecres amb una fase de grups en què els diferents combinats balears han quedat enquadrats en els següents grups:

 

Infantil Femení (Grup D): Comunitat Valenciana, Illes Balears, Regió de Múrcia i Ceuta

Infantil Masculí (Grup E): Illes Balears, Castella i Lleó i Regió de Múrcia

Cadet Femení (Grup E): Cantàbria, Castella i Lleó i Illes Balears

Cadet Masculí (Grup E): Castella i Lleó, Aragó i Illes Balears

 

El primer classificat d’aquests grups accediran als quarts de final i entraran en la lluita per les medalles. En cas de no aconseguir-ho, els equips passarien al quadre eliminatori per la lluita per la novena plaça de competició.

 

Els diferents combinats balears tenen previst realitzar una darrera suau sessió d’entrenament ja a Huelva per tenir la primera presa de contacte amb la competició i acabar de perfilar alguns detalls just abans d’iniciar el torneig.

Comentarios cerrados