TRES EQUIPS DE LES BALEARS ENTRE ELS CINC MILLORS D´ESPANYA

2 enero 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El voleibol balear tanca de manera gairebé immillorable el 2023. Els equips formatius tenien una gran cita en aquest final d’any en els pavellons de Guadalajara i Valladolid amb la disputa de la Copa d’Espanya de categories inferiors i el nivell dels representants de l’arxipèlag ha estat excl·lent. Amb una valoració general molt positiva, destaquen dos quarts llocs, un del CVS Pintures Alemany Sóller i un altre del Novelec Algaida VC, un cinquè del CVS Pizzeria La Quarteta Sóller i un sisè del CV Ciutadella Imagine que deixen un bon sabor de boca al vòlei balear abans d’acabar el 2023. En categoria aleví se situava l’equip de menor edat de les Balears que disputava la Copa d’Espanya i un dels que més alegries ha donat durant la setmana. El CVS Pintures Alemany Sóller ja va destacar en la fase de grups, on tan sols va perdre un partit. Va segellar el seu passi a la ronda final després de superar la segona ronda amb una victòria de molt de mèrit. En el partit de lluita pel bronze, les jugadores més petites del club solleric no van poder vèncer al Maristes Burgos A i es van haver de conformar amb un excel·lent quart lloc.

 

En la categoria infantil, les Balears viatjaven a Guadalajara amb dos representants i tots dos han estat a l’altura i mantingut les seves aspiracions fins gairebé l’últim dia de competició. El Tecnojardí Algaida VC ha tancat el campionat entre els millors deu equips del país, finalitzant en una meritòria novena posició després de guanyar l’últim partit al CV Sanse Sub13 després de remuntar un 0-1 inicial. Tres posicions per darrere, en la dotzena plaça, acaba el CVS Sóller Tours, qui malgrat la bona Copa d’Espanya realitzada no ha pogut tancar el torneig amb un triomf després de perdre davant el Barça CVB en l’últim partit.

 

On sí que tenia una multitudinària representació el voleibol balear era en la categoria cadet. L’únic equip masculí de l’arxipèlag ha mirat de tu a tu a les millors pedreres d’Espanya i ha finalitzat en el Top-5 del país. El CVS Pizerría La Quarteta Sóller ha brodat un torneig en el qual tan sols ha perdut dos partits i ha acabat amb unes grans sensacions i deixant el nom de Balears molt alt. En la categoria femenina sobresurt el Novelec Algaida VC. El conjunt mallorquí s’ha quedat a una posició d’emportar-se una medalla de la Copa d’Espanya després de quedar en el quart graó. Gran torneig de les noies algaidines que van perdre el partit de la lluita pel bronze davant l’Algar Surmenor per 0-2. El següent conjunt balear que trobem en la classificació final cadet és el CV Ciutadella Imagine. Les menorquines han tancat un gran campionat finalitzant en la sisena posició després de perdre l’últim partit davant el CVC Chacel per un ajustat 2-1. Bones actuacions també del Ca’s Sagristà Artà, qui va finalitzar en la setzena posició, del CJ Petra Instal·lacions És Plà, acabant en la vintena plaça, seguits del CVS Const. M. Morell Sóller i del CVS Tramuntana Sóller, en la vint-i-unena i vint-i-setena posició respectivament.

 

Per a acabar, bons i igualats resultats també dels dos equips juvenils de les Balears que disputaven la Copa d’Espanya i que s’han quedat a les portes del Top-10. El Big Mat Agrupació Artà s’ha quedat en la dotzena posició després de perdre el darrer enfrontament del torneig davant el CV Las Rozas A per un lluitat 1-2. Seguit, el CVS Piscines Sóller ha tancat el campionat en la catorzena plaça després d’encaixar una derrota també en l’últim enfrontament de la Copa contra el CV Collado Villalba A. Així i tot, paper excepcional de tots els equips de les Illes Balears que han representat de la millor de les formes el voleibol de l’arxipèlag.

Comentarios cerrados