L´ALGAIDA VC, EL VOLEY CIDE I EL CV SANT JOSEP VAN A PEL NACIONAL JUVENIL

30 abril 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ELS TRES EQUIPS MALLORQUINS DISPUTEN AQUEST CAP DE SETMANA EL CAMPIONAT D´ESPANYA JUVENIL A TEROL, EN CATEGORIA FEMENINA, I A MÓSTOLES, EN CATEGORIA MASCULINA.

Arrenquen els nacionals de les categories base del voleibol espanyol. La categoria juvenil obre la veda dels Campionats d’Espanya amb la disputa dels tornejos femenins i masculins des d’aquest dimecres fins al diumenge. En clau balear, el Complex S’Estació Algaida VC, el Wehostel Cide Palma i el CV Sant Josep viatgen a Terol, els dos primers conjunts, i a Móstoles, l’últim, per a intentar fer-se amb el màxim títol nacional de la categoria.

En categoria femenina el Complex S’Estació Algaida VC ha quedat enquadrat en el Grup B del torneig amb l’Escuelas Cacereñas, contra qui debuta aquest dimecres a partir de les 19:00 hores, l’OCISA La Vianesa Logroño, enfront de qui es veurà les cares el dijous a les 9:30 hores, i el cvleganés.com, contra qui tancarà la seva participació en la fase de grups el mateix dijous a partir de les 19:00 hores. Per part seva, el Wehostel Cide Palma afronta el torneig com a vigent subcampió i està en el Grup C. Arrencarà la competició aquest dimecres a les 19:00 hores davant el CV Zaragoza, la continuarà enfront del Mairena Vóley Club el dijous a les 11:30 hores i finalitzarà la fase de grups contra el DSV Sant Cugat el mateix dijous a les 17:00 hores. Les eliminatòries per a decidir el campió es disputaran a partir del divendres.

En categoria masculina, el vòlei balear tan sols té un representant i és el CV Sant Josep. Enquadrat en el Grup E del torneig, el CV Sant Josep serà el primer equip balear a jugar en el Campionat d’Espanya i és que el seu debut serà aquest dimecres a partir de les 12:00 hores contra el CV Collado Villalba. Continuarà el torneig enfrontant-se al D’Elhuyar el mateix dia a les 17:30 hores i l’última trobada de la fase de grups serà davant l’Arenal Emevé el dijous a partir de les 9:30 hores.

 

 

Comentarios cerrados