OBERT EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ PER AL CURS D’ÀRBITRE DE VÒLEI PLATJA NIVELL I

16 mayo 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

LA FVBIB ORGANITZA EL TORNEIG PER A FORMAR-SE EN ÀRIBTRE DE VÒLEI PLATJA JUST ABANS QUE COMENCI LA TEMPORADA. LA FASE TEÓRICA DEL CURS SE CELEBRARÀ A PRINCIPIS DEL MES DE JUNY AL POLIESPORTIU SANT FERRAN.

Nova oportunitat per als aficionats i interessats del vòlei platja per a formar-se en arbitratge de la disciplina. El curs de nivell I d’àrbitre de vòlei platja és la primera passa per a quelcom que vulgui iniciar-se en aquest àmbit del vòlei i que es celebrarà just abans de començar la temporada del vòlei platja balear. La fase teórica del curs es realitzarà els dies 7, 8 i 9 de juny al Poliesportiu de Sant Ferran, a Palma, i comptarà amb una presentació a càrreg de la presidenta de la FVBIB, Dolors Besné, i del cap del comitè d’àrbitres de les Illes Balears, Javier De Sande. El professor principal del curs serà l’internacional Enrique Romero. Pel que fa a la fase pràctica, encara està pendent de confirmar quan se celebrarà.

 

Les inscripcions al curs es poden fer en l’enllaç https://forms.gle/FPVu2jbkSxkaQ8TUA. Pel que fa als horaris, es poden consultar a través de https://voleibolib.federatio.com/upload/descargas/1715776603_1086.pdf.

 

 

Comentarios cerrados