Llancen els Premis EIVO 23/24 per a reconèixer el talent jove del futbol i bàsquet balear

17 julio 2024 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Els premiats seran seleccionats per un comitè format per professionals i figures de l’esport balear ,Les candidatures estan obertes a tots els jugadors i les jugadores del futbol i bàsquet base balear

En una roda de premsa celebrada avui, EIVO ha anunciat el llançament dels Premis EIVO 23/24, destinats a reconèixer i promoure el talent emergent en l’esport base balear. Aquests premis s’atorgaran a jugadors i jugadores de bàsquet i futbol de les Balears en categories que van des d’infantil fins a amateur.

La presentació va comptar amb la participació de Juan Ochogavía, CEO d’EIVO, i Jaume Forteza, director d’Operacions d’EIVO, els qui van destacar la importància d’aquests guardons per a fomentar la visibilitat i el reconeixement de joves esportistes i animar-los a continuar entrenant i treballant.

«El nostre objectiu amb els Premis EIVO 23/24 és reconèixer el talent i l’esforç dels joves esportistes i promoure els valors de l’esport,» va afirmar Juan Ochogavía durant la seva intervenció. «Creiem que en destacar els seus assoliments, estam ajudant a construir una base sòlida per al futur de l’esport balear.»

Els Premis EIVO 23/24 es divideixen en diverses categories, diferenciades per esport i nivell de competició. En bàsquet, s’atorgaran premis a la millor canastra i la millor assistència, mentre que en futbol es premiarà al millor gol i la millor parada. Les categories inclouen diferenciació per gènere (masculí i femení) i se subdivideixen en quatre nivells (Futbol: infantil, cadet, juvenil i amateur – Bàsquet: infantil, cadet, júnior i sènior).

La presentació de candidatures estarà oberta fins al 30 de juliol i poden presentar-se totes aquelles jugades que hagin estat captades per les càmeres d’intel·ligència artificial que emeten l’esport base balear a través de la plataforma EIVO.

Jaume Forteza, director d’Operacions d’EIVO, va subratllar la rellevància d’aquests premis per a impulsar la difusió de l’esport base. «Aquests premis són una extensió del nostre compromís d’utilitzar tecnologia avançada, com la intel·ligència artificial, per a millorar la visibilitat i l’anàlisi de les competicions esportives. Volem que els joves esportistes tinguin les eines i el reconeixement que mereixen per a continuar creixent i desenvolupant-se.»

A més dels premis específics, EIVO cerca amb aquesta iniciativa promoure la visibilitat i difusió de l’esport base balear, contribuint a l’expansió dels valors esportius i a la creació d’un entorn que afavoreixi la professionalització i el desenvolupament del talent esportiu a les Balears.

La cerimònia de lliurament dels Premis EIVO 23/24 es durà a terme al setembre i comptarà amb la presència de destacats membres de la comunitat esportiva balear. Els guanyadors seran seleccionats en dues fases: una primera fase a través del reconeixement de l’afició i els mateixos jugadors, i una segona fase en la qual es durà a terme un procés rigorós de revisió per part de professionals i figures de l’esport balear.

 

Comentarios cerrados