El Voley Palma i el Conectabalear Manacor arrenquen els amistosos de pretemporada

13 septiembre 2024 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Comença l’acciĂł. El Voley Palma i el Conectabalear Manacor disputaran aquest dissabte el primer partit amistĂłs de la pretemporada. Tant l’equip entrenat per Genaro com l’entrenat per Alexis posaran a prova aquest cap de setmana el seu vĂČlei practicat durant les primeres setmanes de pretemporada per treure les primeres conclusions abans de començar la Superlliga Masculina.

Ambdós equips balears de la Superlliga Masculina disputen aquest cap de setmana els primers enfrontaments amistosos de la pretemporada. El club de Ciutat disputarà un torneig a San Sadurniño, mentre que el conjunt manacorí jugarà davant el CV Soria.

El Club Voley Palma participarĂ  en el Torneig Internacional de VĂČlei Cancello de San Sadurniño que es jugarĂ  durant el dissabte. El conjunt de Ciutat obrirĂ  la jornada amb l’enfrontament davant l’equip local, l’Intasa San Sadurniño, a partir de les 10:30 hores del matĂ­. Segons el resultat aconseguit, jugarĂ  el partit pel tercer i quart lloc a les. 17:30 hores o es disputarĂ  el tĂ­tol contra el guanyador del partit Leixoes Sport Club de Portugal o l’Arenal EmevĂ© en la final que es jugarĂ  a partir de les 19:30 hores.

Comentarios cerrados